LYŽAŘSKÝ VÝCVIK 7. ROČNÍKŮ

Letošní lyžák jsme si moc užili. Byl plný krásných, vtipných a zábavných chvil. První den jsme sice šlapali kopec, protože jsme neměli permanentky, ale po zbytek týdne jsme si skvěle zalyžovali.

Každý den jsme chodili do bufetu, kde měli výborné horké nápoje a párky v rohlíku.

Klobouk dolů před nováčky, kteří stáli na lyžích poprvé v životě. Šlo jim to úžasně, hned druhý den odpoledne už lyžovali „jako draci“.

Samozřejmě jsme si nemohli nechat ujít diskotéku. Nechyběly ani roztomilé ploužáky. Nejlepším tanečníkem byl podle nás pan učitel Nedělka. Také jsme letos měli „KARNEVAL NA SNĚHU“. Nasadili jsme své masky a kostýmy a jeli z kopce dolů. Jezdili jsme celé odpoledne v různých srandovních kostýmech. Objevil se hokejista, ale i jednorožec, skupina Teletubbies, drak, čaroděj a spousta dalších.

Také jsme mimo lyžování hráli různé hry, které nám připravili paní učitelky a páni učitelé. Jednalo se o různé únikovky, logické nebo mluvící hry. Bylo jich opravdu hodně a nebudu jmenovat všechny, jinak bych se upsala.

Druhá a také závěrečná diskotéka byla ještě lepší než ta první. Trvalo dlouho a přetáhli jsme přes večerku o dost více. Všichni jsme zpívali, tančili a užívali si. Nerada to říkám, ale takto skončil lyžák 2024. Žáci 7. tříd a my čtyři z 9. B jsme si lyžák užili nejlépe, jak jsme mohli.

My deváťáci už lyžák na základní škole nezažijeme, a proto bych za sebe chtěla poděkovat paní učitelce Bednářové, Němcové a panu učiteli Vybíralovi a Nedělkovi a také zdravotnici Hedvice za to, že se o nás celý týden starala a uzdravovala nás při každém bolení v krku nebo rýmě či kašli. Jsme vám velice vděční, že s námi stále jezdíte a děláte lyžák ještě lepší, než by byl. Sama za sebe mohu říci, že jsme si užili lyžák plný zábavy a lyžování.

Loučím se…

Sofie Marie Siváková, 9.B

« z 2 »