RAFTY

Ahoooj, Vltavo!
Poslední školní výlet našich deváťáků se tradičně odehrává na vodě. Naštěstí nám letos tuto tradici nenarušily žádné epidemické či jiné okolnosti a v pondělí 6. června jsme, 9. A i 9. B, pod vedením našich učitelů vyrazili vlakem směr Vyšší Brod.
Po školení na suchu i ve vodě jsme nasedli do raftů a pádlovali až k našemu cíli, v pondělí to byl kemp U Fíka. V úterý jsme za deště, v pláštěnkách a větrovkách, pokračovali až do kempu Zlatá Koruna a poslední den naší výpravy, už zase za krásného slunečného počasí, až do konečné v Boršově nad Vltavou.
Spousta z nás zažila poprvé jízdu na raftu. Spali jsme ve stanech v kempech podél řeky, poprali se i s nepříznivým počasím, spálili jsme si ruce, nohy a nosy, ale i tak jsme si to všichni báječně užili. Večer jsme u ohýnku hráli na kytaru a ukulele, zpívali a hráli společenské hry. Naučili se ovládat loď a používat vodácký slang.
Domů jsme se všichni vrátili unavení, ale v pořádku, spokojení a plní zážitků. Škoda, že to byl náš poslední výlet s takovou partou.

« z 2 »